Kék zászlós strandok

Kék zászlós strandok

A kék zászló egy nemzetközi ökológiai és környezetvédelmi minősítés, melyet a programban résztvevő strandok és kikötők nyerhetnek el. Garantálja a környezet védelmét, a tenger és a strand tisztaságát, felszereltségét valamint a szolgáltatások magas színvonalát. Vodicének a strandja és a kikötője is megkapta ezt a minősítést, amit nagyon kevés nyaralóhely tudhat magáénak. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb nyaralóhely

Horvátországi Plava-plaza

Gyönyörű kristálytiszta tenger

A kék strand 350 m-re helyezkedik el apartmanunktól

A kék zászlós strandok ezt a jelképet mindösszesen csak egy évre kapják meg. Éppen ezért a kék zászlós strandok fenntartói gondosan ügyelnek arra, hogy folyamatosan növeljék a strand kínálatát, és fenntartsák a tenger és a környezet minőségét és tisztaságát, hogy a következő évre is megtarthassák ezt a kedvelt turisztikai jelzést, ami legtöbbször sikerül is nekik.

Kávézók, éttermek, nyugágyak, napernyők, szórakoztató tevékenységek minden korosztály számára, gyönyörű, tiszta tengerrel és a szépen rendben tartott stranddal: ezek a strandok a legigényesebb vendégeket is elvarázsolják.